RAHUMEELSEM EMA

Lihtsad ja praktilised tööriistad olemaks rahumeelsem ja kannatlikum ema

4- nädalane online kursus
9. juuli – 6. august 2024

Oled ema, kes tahab olla rahumeelne ja kannatlik, kuid leiad end aeg-ajalt laste peale karjumas või nähvamas?

Emaks olemine on äge, kuid sageli ka väljakutsuv. Iga vanem tunneb aeg-ajalt, kuidas mingi täiesti tähtsusetu pisiasi võib meid täiesti ekstreemselt endast välja viia. Sa tead, milline ema sa tahad olla – rahumeelne, kannatlik, tasakaalukas, armastav ja eesmärgipärane. Kuid tegelikkuses võib see olla keerulisem kui sa arvasid.

Ma mõistan sind. 

Võib-olla oled märganud, et ärrituvus ja äkilised reaktsioonid ei ole see, mida sa oma lastele soovid näidata. Sa ei ole üksi. Paljud emad kogevad seda ja see ei tähenda, et sa oled ebaõnnestunud või midagi valesti teinud. Oluline on leida viis, kuidas säilitada rahu ka kõige stressirohkemates olukordades.
Maris on kolme väikelapse ema ja ettevõtja, kelle elu on alati täis sagimist ja mitmesuguseid tegevusi. Tema päevades on laste naeru ja mänge, kuid sageli ka pisaraid.

Ühel hetkel avastas ta end tihti laste peale karjumas või ärritununa reageerimas ning sel hetkel teadis ta, et midagi peab muutuma. Ta soovis olla ema, kes suudab säilitada rahu ja kannatlikkuse lastega suhtlemisel ning luua kodu, kus valitseb harmoonia ja mõistmine, mitte pidev stress ja pinge.

Kas sina oled tundnud end nagu Maris?

Mina olen! Seepärast kogusin kokku oma parimad praktikad ja lahendused, kuidas õppida endast välja minemist vähendama ja säilitama emotsionaalset tasakaalu.

Minu kursus ei ole lihtsalt teooria, vaid praktiliste tööriistade kogum, mis on aidanud minul enda ja oma pere heaolu taastada ning usun, et aitab ka sind.

Minu kursus aitab sul:

  • Mõista, miks me üldse endast välja läheme. Teades, mis sind pingesituatsioonides käituma paneb, saad sellele teadlikult reageerida.
  • Kuidas mitte endast välja minna. Õpi praktilisi strateegiaid ja tehnikaid, mis aitavad sul säilitada rahu ja emotsionaalset tasakaalu ka kõige keerulisemates olukordades.
  • Süvendada sidet oma lapsega. Õpi, kuidas luua empaatiline ja tugev suhe oma lapsega, eriti pärast konflikte, ning kuidas see aitab edaspidi konflikte vältida.
  • Ära lase endast välja minekul end määratleda. Õpi, kuidas muuta oma reaktsioone ja suurendada oma emotsionaalset intelligentsust lastega suheldes.

Liitu kursusega ja avasta, kuidas saad olla ema, kes sa alati olla tahad – rahulik, kannatlik, armastav ja tõhus. Alusta täna oma rahumeelsema emaks saamise teekonda!

Liitu kursusega!

See kursus on sulle ...

  • 😊 Säilitada rahu ja kannatlikkust lastega suheldes.
  • ❤️ Süvendada oma sidet lastega ja luua harmoonilisem kodukeskkond.
  • 🧘‍♀️ Õppida tundma enda emotsionaalseid reaktsioone ja arendada paremat enesejuhtimise oskust vanemana.
  • 🛠️ Avastada praktilisi tööriistu ja strateegiaid, mis aitavad neil igapäevaelu stressiolukordades hakkama saada.
  • 🤝 Arendada oma empaatiavõimet ja suhtlemisoskusi, et luua toetav ja turvaline keskkond laste arenguks.

See kursus ei ole sulle...

  • 🚫 Kui sa ei ole huvitatud oma emotsionaalse intelligentsuse arendamisest või rahulikuma vanemluse saavutamisest.
  • ❌ Kui sul puudub huvi süvitsi minna oma emotsionaalsete reaktsioonide ja käitumismustrite analüüsimisel.
  • 🔍 Kui oled huvitatud teistest vanemlusstrateegiaitest, mis ei keskendu emotsionaalsele juhtimisele ja sideme loomisele lapsega.
Samm-sammuline kogemus, kuidas olla rahumeelsem ja kannatlikum ema ning luua oma lapsega sügav side.

NÄDAL 1 : Teadlikkus - miks me endast välja lähme

  • Mõista sügavamalt, mis paneb sind stressisitatsioonides reageerima.

NÄDAL 2: Tehnikad - kuidas endast mitte välja minna (1)

  • Õpime tundma tehnikaid ja strateegiaid, mis aitavad säilitada emotsionaalset stabiilsus igapäevaleu olukordades.

NÄDAL 3: Tööriistad - kuidas endast mitte välja minna (2)

  • Jätkame tehnikate ja strateegiatega, kuidas olla emana rahulikum ja lihtsustada enda elu. 

NÄDAL 4: Tegutsemine - kui sa oled endast välja läinud, mis siis?

  • Taasta side oma lapsega pärast emotsionaalset purset. 
  • Õpi ära tundma ning vältima enesesabotaaži, mis võib takistada sinu isiklikku arengut ja emaduse rõõmu täiel määral nautimist.

Kursuse põhiväärtused

  • Iga mooduli kohta spetsiaalselt koostatud täidetav PDF-töövihik, mille saad soovi korral välja printida mooduli sisu kuulates, et kohe märkmeid teha võis siis täita seda endale meelepärases seadmes. Need analüüsid ja kokkuvõtted, aitavad sul kursuse sisu paremini jälgida, tagavad ülevaate olulistest teemadest ning saad neid kasutada ka tulevikus kui viidetematerjali.
  • Elulised teadmised ja praktilised näited. Õpid paremini mõistma oma last ja rakendama hooliva distsipliini põhimõtteid. Sina oked rahulikum ja kodus on rahulikum keskkond!
  • Paindlik õpe ja järelvaatamise võimalus. Saad kursust läbida oma tempos, tagades, et saad maksimaalselt kasu, isegi kui ei saa osaleda reaalajas sessioonidel.
  • Toetav kogukond. Ühine teiste vanematega, jaga kogemusi ja saa toetust läbi Facebooki kinnise grupi.
  • Kiire otsustajana, ehk kui registreerid kususele teisipäeva 16. jaanuari õhtul kell 22.00, saad ligipääsu 3-päevasele töötubade sarja salvestustele “Kuidas olla parem lapsevanem” (väärtus 157EUR)
  • Garantii! Kui kuulad loenguid ja teed kaasa kodutöid ning tunned, et ei saanud sellelt kursuselt piisavalt väärtust, maksan sulle osalustasu tagasi.

Põhjalikud videomaterjalid

Kursus sisaldab haaravaid ja informatiivseid videoloenguid, mis käsitlevad samm-sammult hooliva distsipliini põhimõtteid ja nende praktilist rakendamist kodus. Need loengud annavad sügavama teadmise ja juhised, et toetada sinu õppeprotsessi ja reaalsete muutuste elluviimisel.

IGANÄDALASED KÜSIMUSTE JA VASTUSTE SESSIOONID - reedeti kell 14.00

Need on reaalajas, kus saad eelnevalt esitatud küsimustele, väljakutsetele individuaalselt nõu ja toetust.

LIGIPÄÄS TOETAVALE KOGUKONNALE - Facebooki grupp

Saad osaks toetavast veebikogukonnast, kuhu kuuluvad teised kursusel osalejad, kellega jagad sarnaseid eesmärke ja huvisid. See kogukond pakub platvormi ideede vahetamiseks, nõu küsimiseks ning sidemete loomiseks samasuguste lapsevanemluse teekonnal kõndijatega.

Kursuse peamine eesmärk on õpetada vanematele, kuidas rakendada hooliva distsipliini põhimõtteid igapäevaelus, andes sulle lihtsalt ja praktilised tööriistad, mida saad kasutama hakata kohe.

Peale kursuse lõppu on sul ligipääs materjalidele veel kuus kuud, et võimaldada õpitut kinnistada ja vajadusel materjale üle vaadata.

Jah, see kursus on mõeldud igale vanemale, olenemata varasemast kogemusest. Minu eesmärk on pakkuda samm-sammulist juhendamist, et igaüks saaks põhiteadmised omandada.

Kursus toimub interaktiivses veebikeskkonnas, kus on kombineeritud iseseisev õppimine videoloengute ja praktiliste harjutuste abil ning reaalajas toimuvad küsimuste ja vastuste sessioonid.

Sinu õppimistempo on paindlik – kui leiad, et vajad rohkem aega, on sul kursuse materjalidele juurdepääs veel kuue kuu jooksul pärast kursuse ametlikku lõppu.

Registreerumiseks vajuta siin lehel “Registreeru” nuppu. Järgi lihtsaid samme, et täita registreerimisvorm ja tasuda kursuse osalustasu.

Registreerumiseks vajuta siin lehel “Registreeru” nuppu. Järgi lihtsaid samme, et täita registreerimisvorm ja tasuda kursuse osalustasu.

Kui teil tekib tehnilisi probleeme, palun võtke ühendust minuga e-posti teel info@annika.nilson.ee.

Jah, pakume paindlikke maksevõimalusi, sealhulgas osamaksete võimalust, et muuta kursus kättesaadavamaks.


Kui teil on veel küsimusi, ärge kartke minuga ühendust võtta. Olen alati valmis abistama ja vastama teie muredele või küsimustele.

Klientide tagasiside

"No ma andsin lapsele laksu ja saatsin teda päevas kordi taha tuppa nö jonnima, sest arvasin, et nii säästan veidigi oma närve, mis niikuinii olid ülipingul. Kogu see teadmine, kuhu ma nii edasi käitudes oleks jõudnud, on hirmutav. Kõige väärtuslikum oli see teadmine, kuidas säilitada ja luua parem ühendus oma kõige lähedastematega❤️"
Jaana
"Minu jaoks muutis see kursus väga palju. Oskan nüüd oma lapsi ning nende vajadusi palju paremini jälgida ning arvestada. Sain lõpuks aru, miks mõned lapsed on palju rahulikumad ning kuidas seda saavutada 🙂 Kindlasti on see kursus väärt sinu aega ja raha, kui sul on kasvamas kodus väikesed lapsed ning soovid rahulikumat elukeskkonda."
Annika Tell, Insipre Moms To Lead Academy (3 lapse ema)
"Meeldis kajastatud lai teemadering ja inimestes tõsisema huvi tekitamine. Eriti toredad olid küsimuste-vastuste sessioonid, kust tuli väöja osalejate päriselu ja see, mis teema praktikas rakendamisel selgusetuks jäi."
Katri-Helena Allas
"Sa saad konkreetseid juhised, kuidas lahendada keerulisi olukordi. Õpid tundma ennast ja seda kuidas sa mõnes olukorras saboteerid iseennast. Hakkad rohkem märkama positiivseid olukordi ja neid kirjeldades andma tagasisidet."
Liina

LIITU KURSUSEGA

Rahumeelsem ema

197€

  • 💳 Ühekordne makse
    Tasu pangalingi või pangakaardiga.
  • 🕒 Inbank “Maksa hiljem” (teenustasudeta)
    Tasu kursuse eest ühes, kahes vüi kolmes osas, alustades maksmist juulikuus!
  • 🏦 Inbank järelmaks
    Vali ise enda sissemakse suurus ja makseperiood (kuni 72 kuud)

Tere, mina olen Annika Nilson!
Kaasaegne ema/ hooliva distsipliini koolitaja/ Montessori ekspert

Mul on laialdased teadmised ja kogemused Montessori pedagoogikast, hoolivast distsipliinist, lapsehoidmisest ja IT-valdkonnast.

Usun kindlalt, et iga ema on vaid ühe integreeritud kasvatusmeetodi kaugusel läbimurdest oma vanemluse teekonnal. 

Olen lõpetanud AMI (Association Montessori Internationale) poolt akrediteeritud Montessori 3-6 vanuseastme juhendajate kursuse Montessori Instituudis Prahas, Tšehhis, aastatel 2020-2022. See haridustee on andnud mulle süvendatud väljaõppe Montessori pedagoogikas ja metoodikas, mis keskendub lapse iseseisvuse, uudishimu ja praktilise tegevuse kaudu õppimise toetamisele.

Õpingute osana viibisin praktikal neljas erinevas lasteaias, sealhulgas Valencias, Hispaanias, kogudes rikkalikke kogemusi mitmekesistes õpikeskkondades ja kultuurides.

Mul on lapsehoidja 5. taseme kutsetunnistus ja 1,5-aastane kogemus lapsehoidjana.

Lisaks olen Eesti Montessori Ühingu asutajaliige.

Kuid kõige olulisem on see, et olen ema kolmele lapsele, kelle kasvatamine on andnud mulle hindamatuid praktilisi kogemusi vanemluses.

Kohtume kursusel!

Annika Nilson